Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček a ozdobíme
Jakmile bude omáčka témeř dovařená a bude jí chybět už jen posledních 30 minut, pusťte se do přípravy
Přípravu těsta začneme vymícháním kvásku. Droždí rozdrobíme, přidáme trochu cukru, zředíme malým množstvím
Papriky omyjeme a zbavíme semínek. Mleté maso vysypeme do mísy přidáme najemno nakrájenou cibuli, vejce
rozdělíme na 5 kousku, které rozválíme a seřízneme podle
Z mouky, cukru, tuku, žloutků, mléka, droždí a soli vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Poté utvoříme
Kotlety rozklepeme na tl. asi 4 mm. Smícháme mléko, vejce a sůl v misce. Mouku a strouhanku dáme na samostatné
Olej, vejce, mléko a vanilkový cukr rozmícháme v mléce, mouku s kakaem a cukrem promícháme a vše spojíme
V hrnci smícháme vaječný likér, brandy, mléko, pomerančový džus a všechno zahřejeme těsně pod bod varu
V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček. Poté ozdobíme
Mléko smícháme s vaječným likére a alkoholem a směs zahřejeme na mírném ohni na teplotu 80°C. Nápoj nalijeme