Prémiový obsah ★★★ 4.1K čtenářů Přidat komentář

Bombardino podle tety

20 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Bombardino podle tety

  1. Vaječný likér s mandlovým rumem smícháme a prohřejeme (nesmí vařit).
  2. Přelijeme do sklenky na horké nápoje a ozdobíme ušlehanou šlehačkou nebo posypeme skořicí.
  • 3 cl likér (vaječný)
  • 3 cl rum (mandlový)
  • smetana (ke šlehání)

Krájení cibule

Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.

Bombardino
7.6K
Redakce Recepty.eu
★★★★

Bombardino

V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček a ozdobíme

Plněné papriky podle tety
158
anet.ruzicka

Plněné papriky podle tety

Papriky omyjeme a zbavíme semínek. Mleté maso vysypeme do mísy přidáme najemno nakrájenou cibuli, vejce

Vdolky podle tety Růženy
19
julie

Vdolky podle tety Růženy

Přípravu těsta začneme vymícháním kvásku. Droždí rozdrobíme, přidáme trochu cukru, zředíme malým množstvím

Vídeňské řízečky podle tety
2.6K
1
Redakce Recepty.eu
★★★

Vídeňské řízečky podle tety

Kotlety rozklepeme na tl. asi 4 mm. Smícháme mléko, vejce a sůl v misce. Mouku a strouhanku dáme na samostatné

Bratislavské rohlíčky podle tety
2.7K
janapozarova
★★★

Bratislavské rohlíčky podle tety

Z mouky, cukru, tuku, žloutků, mléka, droždí a soli vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Poté utvoříme

Jednoduchý medovník podle tety
4.2K
Redakce Recepty.eu

Jednoduchý medovník podle tety

rozdělíme na 5 kousku, které rozválíme a seřízneme podle

Pažitkový dip podle tety
3.3K
Redakce Recepty.eu

Pažitkový dip podle tety

misce smícháme smetanu, nasekanou pažitku, sůl a pepř podle

Eskymácké řezy podle tety
5.6K
Redakce Recepty.eu
★★★

Eskymácké řezy podle tety

Olej, vejce, mléko a vanilkový cukr rozmícháme v mléce, mouku s kakaem a cukrem promícháme a vše spojíme

Pomerančové bombardino
138
1
anet.ruzicka

Pomerančové bombardino

V hrnci smícháme vaječný likér, brandy, mléko, pomerančový džus a všechno zahřejeme těsně pod bod varu

Alpské Bombardino
613
redakceTerka

Alpské Bombardino

Mléko smícháme s vaječným likére a alkoholem a směs zahřejeme na mírném ohni na teplotu 80°C. Nápoj nalijeme

Silvestrovské bombardino
192
kucharkalibuska

Silvestrovské bombardino

V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček. Poté ozdobíme

Domácí bombardino
3.1K
Redakce Recepty.eu

Domácí bombardino

V hrnci svaříme vaječný koňak a whiskey. Poté vmícháme horké mléko a nápoj rozdělíme do silnostěnných