Prémiový obsah ★★★ 4.2K čtenářů Přidat komentář

Bombardino podle tety

20 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Bombardino podle tety

  1. Vaječný likér s mandlovým rumem smícháme a prohřejeme (nesmí vařit).
  2. Přelijeme do sklenky na horké nápoje a ozdobíme ušlehanou šlehačkou nebo posypeme skořicí.
  • 3 cl likér (vaječný)
  • 3 cl rum (mandlový)
  • smetana (ke šlehání)

Krájení cibule

Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.

Bombardino
7.8K
Redakce Recepty.eu
★★★★

Bombardino

V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček a ozdobíme

Lasagně podle tety Lídy
38
jardagurman

Lasagně podle tety Lídy

Jakmile bude omáčka témeř dovařená a bude jí chybět už jen posledních 30 minut, pusťte se do přípravy

Plněné papriky podle tety
219
anet.ruzicka

Plněné papriky podle tety

Papriky omyjeme a zbavíme semínek. Mleté maso vysypeme do mísy přidáme najemno nakrájenou cibuli, vejce

Vdolky podle tety Růženy
27
julie

Vdolky podle tety Růženy

Přípravu těsta začneme vymícháním kvásku. Droždí rozdrobíme, přidáme trochu cukru, zředíme malým množstvím

Pažitkový dip podle tety
3.5K
Redakce Recepty.eu

Pažitkový dip podle tety

misce smícháme smetanu, nasekanou pažitku, sůl a pepř podle

Vídeňské řízečky podle tety
2.7K
1
Redakce Recepty.eu
★★★

Vídeňské řízečky podle tety

Kotlety rozklepeme na tl. asi 4 mm. Smícháme mléko, vejce a sůl v misce. Mouku a strouhanku dáme na samostatné

Bratislavské rohlíčky podle tety
2.8K
janapozarova
★★★

Bratislavské rohlíčky podle tety

Z mouky, cukru, tuku, žloutků, mléka, droždí a soli vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Poté utvoříme

Jednoduchý medovník podle tety
4.3K
Redakce Recepty.eu

Jednoduchý medovník podle tety

rozdělíme na 5 kousku, které rozválíme a seřízneme podle

Eskymácké řezy podle tety
5.7K
Redakce Recepty.eu
★★★

Eskymácké řezy podle tety

Olej, vejce, mléko a vanilkový cukr rozmícháme v mléce, mouku s kakaem a cukrem promícháme a vše spojíme

Pomerančové bombardino
201
1
anet.ruzicka

Pomerančové bombardino

V hrnci smícháme vaječný likér, brandy, mléko, pomerančový džus a všechno zahřejeme těsně pod bod varu

Alpské Bombardino
724
redakceTerka

Alpské Bombardino

Mléko smícháme s vaječným likére a alkoholem a směs zahřejeme na mírném ohni na teplotu 80°C. Nápoj nalijeme

Silvestrovské bombardino
235
kucharkalibuska

Silvestrovské bombardino

V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček. Poté ozdobíme