Prémiový obsah
★★★
4.1K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček a ozdobíme
Papriky omyjeme a zbavíme semínek. Mleté maso vysypeme do mísy přidáme najemno nakrájenou cibuli, vejce
Přípravu těsta začneme vymícháním kvásku. Droždí rozdrobíme, přidáme trochu cukru, zředíme malým množstvím
Olej, vejce, mléko a vanilkový cukr rozmícháme v mléce, mouku s kakaem a cukrem promícháme a vše spojíme
rozdělíme na 5 kousku, které rozválíme a seřízneme podle
Kotlety rozklepeme na tl. asi 4 mm. Smícháme mléko, vejce a sůl v misce. Mouku a strouhanku dáme na samostatné
Z mouky, cukru, tuku, žloutků, mléka, droždí a soli vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Poté utvoříme
V hrnci smícháme vaječný likér, brandy, mléko, pomerančový džus a všechno zahřejeme těsně pod bod varu
V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček. Poté ozdobíme
Mléko smícháme s vaječným likére a alkoholem a směs zahřejeme na mírném ohni na teplotu 80°C. Nápoj nalijeme
V hrnci svaříme vaječný koňak a whiskey. Poté vmícháme horké mléko a nápoj rozdělíme do silnostěnných