Prémiový obsah ★★★ 4.2K čtenářů Přidat komentář

Bombardino podle tety

20 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Bombardino podle tety

  1. Vaječný likér s mandlovým rumem smícháme a prohřejeme (nesmí vařit).
  2. Přelijeme do sklenky na horké nápoje a ozdobíme ušlehanou šlehačkou nebo posypeme skořicí.
  • 3 cl likér (vaječný)
  • 3 cl rum (mandlový)
  • smetana (ke šlehání)

Sýr nevytéká

Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.

Bombardino
7.8K
Redakce Recepty.eu
★★★★

Bombardino

V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček a ozdobíme

Lasagně podle tety Lídy
36
jardagurman

Lasagně podle tety Lídy

Jakmile bude omáčka témeř dovařená a bude jí chybět už jen posledních 30 minut, pusťte se do přípravy

Vdolky podle tety Růženy
267
julie

Vdolky podle tety Růženy

Přípravu těsta začneme vymícháním kvásku. Droždí rozdrobíme, přidáme trochu cukru, zředíme malým množstvím

Plněné papriky podle tety
216
anet.ruzicka

Plněné papriky podle tety

Papriky omyjeme a zbavíme semínek. Mleté maso vysypeme do mísy přidáme najemno nakrájenou cibuli, vejce

Eskymácké řezy podle tety
5.7K
Redakce Recepty.eu
★★★

Eskymácké řezy podle tety

Olej, vejce, mléko a vanilkový cukr rozmícháme v mléce, mouku s kakaem a cukrem promícháme a vše spojíme

Vídeňské řízečky podle tety
2.7K
1
Redakce Recepty.eu
★★★

Vídeňské řízečky podle tety

Kotlety rozklepeme na tl. asi 4 mm. Smícháme mléko, vejce a sůl v misce. Mouku a strouhanku dáme na samostatné

Bratislavské rohlíčky podle tety
2.8K
janapozarova
★★★

Bratislavské rohlíčky podle tety

Z mouky, cukru, tuku, žloutků, mléka, droždí a soli vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Poté utvoříme

Jednoduchý medovník podle tety
4.3K
Redakce Recepty.eu

Jednoduchý medovník podle tety

rozdělíme na 5 kousku, které rozválíme a seřízneme podle

Pažitkový dip podle tety
3.5K
Redakce Recepty.eu

Pažitkový dip podle tety

misce smícháme smetanu, nasekanou pažitku, sůl a pepř podle

Pomerančové bombardino
2
1
anet.ruzicka

Pomerančové bombardino

V hrnci smícháme vaječný likér, brandy, mléko, pomerančový džus a všechno zahřejeme těsně pod bod varu

Silvestrovské bombardino
235
kucharkalibuska

Silvestrovské bombardino

V hrnci svaříme koňak a whisky, nakonec vmícháme horké mléko. Nápoj rozdělíme do skleniček. Poté ozdobíme

Alpské Bombardino
722
redakceTerka

Alpské Bombardino

Mléko smícháme s vaječným likére a alkoholem a směs zahřejeme na mírném ohni na teplotu 80°C. Nápoj nalijeme