Prémiový obsah
★★★
5.3K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Neotevřená kondenzovaná mléka vaříme ve vodní lázni pod pokličkou 90 minut, pak necháme vychladnout.
Maso důkladně očistíme od blan a svážeme provázkem do pravidelného tvaru. Pak maso dostatečně osolíme
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku
Na rozpáleném oleji osmahneme plátky slaniny. Poté vyjmeme a připravíme volská oka. Toasty opečeme a
Z vajec připravíme volská oka. Párky ohřejeme v horké vodě. Oblíbený salát dáme na talíř, přidáme vejce
Z uvedených surovin vytvoříme smícháním těsto. Z něj poté na pánvi s tukem smažíme palačinky. Hotové
Kotlety naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymažeme tukem a vyložíme
Vejce rozmícháme v misce se solí a pepřem. Na pánvi rozehřejeme olej na něm osmahneme nadrobno nakrájenou
Těsto zaděláme na omládek - do mísy nasypeme obě mouky, promícháme je a uděláme důlek, do kterého nalijeme
Ryby zbavte kůže a nakrájejte na vetší kousky. Odstraňte všechny malé kůstky a vyhoďte je. Kůži a