Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Tuk vložíme do orní lázně a postupně přidáváme cukry, vanilku, sušené mléko a mícháme. Hmotu nalijeme
Tabulky bílé čokolády nalámeme na menší kousky, smetanu Mícháme tak dlouho, až se čokoláda rozpustí.
Nejdříve si dáme rozpustit čokoládu do vodní lázně. Když je čokoláda v tekutém stavu, namáčíme do ní jahody
Čokoládu nastrouháme najemno, přidáme smetanu a zahřejeme , dokud se čokoláda nerozpustí.
mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké konzistence a
Bílou čokoládu rozpusfte ve vodní lázni a smíchejte