Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Tuk vložíme do orní lázně a postupně přidáváme cukry, vanilku, sušené mléko a mícháme. Hmotu nalijeme
Tabulky bílé čokolády nalámeme na menší kousky, smetanu Mícháme tak dlouho, až se čokoláda rozpustí.
Nejdříve si dáme rozpustit čokoládu do vodní lázně. Když je čokoláda v tekutém stavu, namáčíme do ní jahody
Čokoládu nastrouháme najemno, přidáme smetanu a zahřejeme , dokud se čokoláda nerozpustí.
mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké konzistence a
Bílou čokoládu rozpusfte ve vodní lázni a smíchejte