Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Tuk vložíme do orní lázně a postupně přidáváme cukry, vanilku, sušené mléko a mícháme. Hmotu nalijeme
Tabulky bílé čokolády nalámeme na menší kousky, smetanu Mícháme tak dlouho, až se čokoláda rozpustí.
Nejdříve si dáme rozpustit čokoládu do vodní lázně. Když je čokoláda v tekutém stavu, namáčíme do ní jahody
Čokoládu nastrouháme najemno, přidáme smetanu a zahřejeme , dokud se čokoláda nerozpustí.
propracujeme a nakonec vmícháme kandované třešně a kousky čokolády Bábovku po vychladnutí můžeme přelít bílou polevou