897 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
druhé míse zlehka prošleháme mascarpone s polovinou vaječného na dno menších skleniček, zalijeme troškou vaječného
hodin do olivového oleje, posypeme tymiánem a přidáme bobkový list a dáme chladit do lednice.
se začnou vařit, sundáme hrnec z plotny a vložíme bobkové Z mléka se smetanou vyjmeme bobkové listy a vanilkový
zbavte šupin a naplňte několika plátky pomeranče a bobkovým listem.
Další bobkové listy rozdrtíme a promícháme s olivovým olivovým olejem s citronovou šťávou a nadrcenými bobkovými
Ještě přidáme libeček, bobkové listy a trochu prosolíme
Chřest oloupeme (škrabkou na brambory od hlavičky směrem dolů) a dáme do vařící osolené vody s jednou
Krém rozlijte do čtyř ohnivzdorných šálků či formiček trouby a pečte ve vodní lázni asi dvacet minut, dokud krém
Troubu předehřejte na 150 horkovzdušnou na 130 ˚C. V hmoždíři (nebo v misce pomocí rukojeti válečku)