Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Mrkev a cuketu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Růžičky květáku omyjeme a nakrájíme na
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky
Mleté maso, petrželka, sýr, vejce, strouhanky, česnek, cibule, sůl a pepř smícháme dohromady a tvarujeme
Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, které necháme zesklovatět na oleji. Posypeme moukou a restujeme
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček a přídáme mandle. Mascarpone promícháme s kysanou
Plátky jater osušíme a každý plátek zcela pokryjeme šunkou a anglickou slaninou. Takto připravené plátky
Trochu mléka nalijeme zvlášť do mističky nebo hrnku mléko dáme do větší mísy, přidáme k němu cukr, vejce, trochu
Česnek nakrájíme na tenké plátky a na pánvi je zpěníme v rozpáleném oleji. Potom přidáme rajčata nakrájená
MIMOSA SE SEKTEM TROCHA TEORIE Charakteristikou jsou
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájené cibule a přidáme a na kousky nakrájené párky. Zalijeme vodou a přidáme