Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
Na másle připravíme volská oka. Mezitím si připravíme zeleninu a zálivku. Limetkovou šťávu prošleháme
Porek, cibuli a jarní cibuli nakrájíme na drobné kostky a proužky. Na oleji osmahneme nejdřive cibuli
Boky ze selete s žebry rozporcujeme na jednotlivá žebírka. Ta osolíme, okořeníme grilovacím kořením a
Naporcovaný bůček vložíme do vymazané zapékací misky
Květák očistíme a v osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Vyjmeme ho, zchladíme studenou vodou a necháme
V misce smíchejte med, ocet, gochujang, miso pastu, sojovou omáčku, česnek, zázvor a olej. Vezměte polovinu
Hodně ztuhlé maso nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Ze zbývajících surovin smícháme marinádu. Začneme
Směs dáme do mísy. Přidáme kari, zázvor, sůl a worcesterskou omáčku. Zalijeme vroucí vodou a necháme
Nejprve smíchejte suroviny na omáčku. Česnek prolisujte nebo nasekejte nadrobno. (Mezi ingrediencemi
v řeznictví kupte vyšší kus bůčku ideálně s kůží. Přísady dobře promíchejte, vložte bůček, ze všech stran
Bůček nakrájejte na velmi tenké plátky. Do misek si nandejte porci rýže, několik plátků bůčku
Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem
Vše dáme svařit, vychladlé nalijeme na králíka a dáme do chladu na několik hodin, ideálně přes noc. Potom
Králičí maso očistíme, nařízneme, proložíme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky,
Z vína, vody, octa a koření svaříme lák. Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, naložíme do vychladlého
Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme najemno. V hrnci zahřejeme máslo, lehce na něm osmahneme cibuli a
Květák očistíme, uvaříme v osolené vodě do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Pak ho rozebereme na
Kuřecí prsa omyjeme a osušíme, potřeme je olejem, paprikou a solí a dáme do misky. Do připravené limetkové
Brokolici opláchneme pod tekoucí vodou. Stonky nakrájíme na špalíčky, růžičky necháme středně velké.
Oloupané žampióny nakrájíme na kostky. Očištěný pórek nakrájíme na tenká kolečka. Česnek a cibuli velmi
Očištěného, vykuchaného a omytého karase vykostíme, nakrájíme na porce, osušíme, osolíme a necháme na