Droždí necháme vykynout v mléce, poté přidáme ostatní suroviny a nechme kynout. Přes noc dáme do lednice
Tvarování langošů: Vykynuté těsto rozdělte na menší Langoše smažte z obou stran dozlatova.
Spojte lžíci mouky, kostku cukru, droždí a 100 ml mléka. Dejte vzejít kvásek. K vzešlému kvásku přidejte
Vlažné mléko ohřáté v mikrovlnné troubě smícháme s lžící mouky a cukru. Přidáme droždí a nechám vzejít
Zaděláme si na kvásek. Do mísy prosijeme obě mouky, kvásek a další suroviny. Vypracujeme si hladké těsto
Z cukru, lžíce mouky, droždí a 100 ml mléka si připravíme kvásek. Až vzejde, přidáme k němu zbylé mléko
Spojíme lžíci mouky, kostku cukru, droždí a 100 ml mléka a necháme vzejít kvásek. K vzešlému kvásku přidáme
Připravíme si kvásek z droždí, cukru a 300ml vlažné vody. A necháme na teplém místě nakynout. Přiléváme
v kastrůlku rozehřejeme máslo s česnekem a hotové langoše
Vše smícháme a vytvoříme vláčné těsto. Naběračkou poté dáváme na rozpálenou pánev s olejem malé placky
Mouku smícháme s droždím. Brambory prolisujeme nebo nastrouháme na jemno. Všechny uvedené suroviny spojíme
Bramborové langoše krátce necháme na ubrousku odsát Bramborové langoše jsou jako čerstvé a my máme tak