Jablka dáme do hrnce s vodou, uvaříme doměkka, vychladíme a rozmixujeme. Poté přidáme cukr, šťávu a ještě
Jablka očistíme a nakrájíme na plátky. Ostružiny omyjeme a spolu s jablky vložíme do hrnce, podlijeme
Banány rozvaříme ve vodě (ve 2 litrech), pak rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a pudinky rozmíchané
Smetanu smícháme s přesnídávkou a vmícháme do ní rozmačkané Přesnídávku servírujeme v misce a zdobíme čokoládovými
Broskve používám hodně měkké, nakrájíme je na kousky a rozváříme v litru vody asi 30 min. Poté přidáme
Ovesné vločky opražíme. Záleží jen na nás, jestli je dáme opražit do trouby nebo na pánev. Jakmile vystydnou
Nakonec přesnídávku rozdělíme do skleniček, navrch Přesnídávku si nejlépe vychutnáte vychlazenou.
Do horkých uvařených vloček vmícháme ovocnou přesnídávku a můžeme podávat (přesnídávka kaši ochladí na požadovanou
Švestky omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky. Neloupeme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme
Hruškojablka a jablka omyjeme Pokud mají hruškojablka pěknou slupku neloupeme. Jablka oloupeme. Vše nakrájíme
hrnce, podlijeme troškou vody (ne moc, aby nebyla přesnídávka Horkou přesnídávku plníme do čistých suchých sklenic
Meruňky důkladně omyjeme a vypeckujeme. Poté dáme do hrnce a zalijeme vodou. Vaříme do změknutí. Uvařené
Jablka a dýni nakrájíme na malé kostky, přesuneme do hrnce a zalijeme vodou s citronovou šťávou. Vaříme
V rendlíku rozpustíme máslo a přidáme ovoce. Vaříme asi 3 minuty a poté rozmixujeme pomocí mixéru dohladka
Banán rozmixujeme nebo rozmačkáme vidličkou, smícháme s bílým jogurtem. Pokud máme nevýrazný banán,
Před podáváním rozdrobíme do přesnídávky dětské sušenky
sušenky (je dobré nechat sušenky chvíli rozmočit v přesnídávce
Všechny ingredience vložíme do kastrólku, přidáme pár kapek vanilky a vaříme asi 6 minut, dokud není
Je-li přesnídávka málo sladká, vmícháme cukr dle chuti Poté nalijeme do sklenic od přesnídávek, zavíčkujeme
V míse smícháme vejce společně s jogurtem a cukrem. Poté přidáme rozpuštěné máslo a mouku prosetou s
Broskve oloupeme buď nerezovým nožem nebo je spaříme ve vodě na 90°C teplé, do které jsme přidali 20
Broskve pečlivě omyjeme, rozpůlíme a odpeckujeme. Na mírném ohni je rozvaříme nepatrně podlité vodou.
Broskve nakrájíme na kousky a promícháme s pomerančovou šťávou, medem, skořicí, zázvorem a špetkou soli