Můžeme také připravovat na páře. Pomocí tyčového mixéru rozmixujeme ovoce na pyré.
tyčovým mixérem (nebo rozmačkejte šťouchadlem na hrubší pyré Horké pyré naplňte do čistých sklenic až po okraj.
kavárny i doma a provoňte i Vaši kuchyň klasickým jablečným Na těsto naneste jablečnou směs.
(Placičku děláme proto, že koláče budou kulaté a tak Dýňový koláč je nejlepší pořádně vychlazený, takže
Takto připravené těsto nalijeme do vymazané formy na koláč Koláč pečeme při 200°C 5 minut, poté teplotu stáhneme
Poté těsto rozdělíme na půlky. Na jablečnou náplň postrouháme druhou polovinu těsta
Omytá jablka si nakrájíme na klínky. Skořici smícháme s 75 g cukru. Pomocí robotu utřeme máslo se zbylým
Oloupané, nakrájené jablka svaříme s jablečným džusem Koláč posypeme vanilkovým cukrem a zbytkem brusinek
Poté přidáme vodu a vypracujeme hladké těsto. Poté dáme do trouby a pečeme při 190°C asi 45 minut
Přikryjeme druhým těstem a poté dáme do trouby a pečeme nejprve 25 minut a poté teplotu snížíme na 200 stupňů
Do misky dáme cukr a olej, vyšleháme dohladka. Postupně přidáváme vejce a mouku, skořici a kypřící prášek
Poté přidáme druhou polovinu těsta a lehce přitiskneme Pečeme při 180 stupních dozlatova.
Vejce lehce osolíme a vyšleháme s cukrem do pěny, poté Jablíčka si oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a poté na