Ve vodě uvaříme drobně pokrájenou zeleninu, pak vodu slijeme, ale nevyléváme! Zeleninu důkladně rozmačkáme
Přidáme vývar a vaříme, dokud kedlubny nebudou měkké Poté přilijeme mléko, přivedeme opět k varu a vmícháme
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
Kedlubny oloupeme, nakrájíme je asi na 1 cm silné plátky, které v osolené vodě uvaříme téměř doměkka.
Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme k varu. Přilijeme smetanu a přivedeme k varu.
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kedlubnové hranolky Před koncem posypeme kari kořením, přidáme jemně pokrájené
smažíme dozlatova, podáváme s petrželkovým dipem a kedlubnovým
Kedlubny oloupeme a rozkrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme lžíci másla a kedlubny na něm osmahne.
Oloupané kedlubny rozkrájíme na tenké nudličky, stejně jako jablko. Takto připravené kedlubny a jablko
Kedlubny omyjeme, nastrouháme na hrubo, dáme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájená jablka, jemně nasekanou
Oloupané kedlubny hrubě nastrouháme. Přidáme na dílky nakrájené ředkvičky a promícháme s jogurtem ochuceným