Listové těsto vyválíme a nakrájíme na proužky. Potřeme nutellou a stočíme v provázky, které pak zapleteme
Vykrajujeme kolečka a v polovině koleček vykrájíme Necháme úplně vychladnout a poté slepujeme nutellou
Listové těsto potřeme nutellou smíchanou se skořicí
Listové těsto rozdělíme na dvě části a vyválíme stejně Jeden plát natřeme nutellou a překryjeme ho druhým
část dejte trochu nutelly pomocí dvou lžiček. Vzniklou housenku” spojte do tvaru kolečka.
Listové těsto rozválíme, pokud jsme již nekoupili rozvalené , dáme na plech, potřeme Nutellou a přiklopíme druhým
Nádivku přesuneme do formy vyložené těstem, její povrch
Těsto rozválíme na obdélník, potřeme omáčkou s bylinkami nakrájíme kolečka, která poklademe na plech s pečícím
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
Vypracujeme hladké těsto z mouky, změklého tuku, vejce Poté těsto dáme do lednice aspoň na hodinu ztuhnout
Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na obdélníkový Vychladlé žampióny rozprostřeme rovnoměrně na těsto
Listové těsto rozválíme na tenký plát, který vytvarujeme Na těsto poklademe filety z lososa a vychladlou špenátovou
Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na Okraje těchto obdélníčků potřeme rozšlehaným vejcem
Listové těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále na Doprostřed čtverců z listového těsta položíme celý
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty Na jeden plát listového těsta naneseme kopečky nádivky
Touto směsí naplníme otvory po jádřincích. Listové těsto rozválíme na tenký plát, zabalíme do
Listové těsto rozválíme a vyložíme s ním podlouhlou a těsto spojíme - přimáčkneme prsty.
Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát. Toto skládání a válení těsta opakujeme třikrát.
Těsto rozválíme, potřeme sýrem, poklademe šunkou, nakrájíme
Listové těsto rozválíme na tenký plát. Na těsto poklademe zchladlé žampiony, na žampiony pak
Těsto necháme asi čtvrt hodiny stát. Toto skládání a válení těsta opakujeme pětkrát.