Králíka dobře omyjeme, osušíme a osolíme. Po 40 minutách pečení je přidáme do pekáčku ke králíkovi
Králíka dobře opláchneme, osušíme papírovou utěrkou Vše podlijeme asi 250 ml vody.
Před koncem dušení přidáme smetanu, ochutíme citrónovou nakrájíme na nudličky, osmahneme na másle a při podávání jimi
Králičí maso vykostíme, nakrájíme na menší kousky, Přidáme zakysanou smetanu a prohřejeme.
mírně osolenou smetanu. Za občasného potírání peču dalšich 45 minut.
Poté králíka vytáhneme, odblaníme a prošpikujeme uzenou vytáhneme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v zakysané smetaně
Omytého a osušeného králíka potřeme za všech stran dopékání odkryjeme, zvýšíme teplotu trouby na 180 °C
Králíka naporcujeme a dáme na pekáč. Touto směsí polijeme králíka a necháme několik hodin
Měkkého králíka vyjmeme5. Omáčku dle potřeby zředíme vodou, provaříme se smetanou
Dolejeme cca 1/2 vody, přidáme trochu červené mleté papriky, provaříme a přidáme sladkou a zakysanou smetanu
Králíka očistíme, naporcujeme, omyjeme, osolíme a Smetanu přidáme do horké omáčky s králíkem.
Na oleji orestujeme králičí stehna, spolu s výpekem Ke konci vaření přidáme kysanou smetanu, znovu přivedeme
Králíka naložíme den předem. Přilijeme smetanu, zahustíme moukou a chvíli povaříme.Nakonec
Nakonec králíka na smetaně dochutíme solí. Králíka na smetaně podáváme s domácím houskovým knedlíkem
P1 na L1 L1 na P1 - to je začátek L1 na L3 P2 na L1 P1 na P3 L2 na P1 L1 na L3 P2 na L1 P1 na P3 L2 na