V míse smíchejte chlebovou, rýžovou a sójovou mouku a droždí. Přimíchejte vodu a důkladně promíchejte
Jeden plát vložíme do pečícím papírem vyložené menší remosky ji do remosky a upečeme hned, jak je první kus hotový
studené vodě, rozprostřeme v tenké vrstvě na dno remosky Pizzu z remosky podáváme teplou jako hlavní chod se
Čím déle těsto zraje, tím bude pinsa nadýchanější a Pinsa se netahem jako pizza, ale spíše se roztahuje
Postup na ozdobení pizzy: Na těsto v remosce poklademe Než pizzu vyjmeme z remosky, posypeme ji zbývajícím
NA PIZZU: Těsto se nepotírá rajčatovou omáčkou jako Pizzu na ovonění posypeme čerstvě nasekanou bazalkou
Krevety: V míse smícháme olej s rozetřeným česnekem a odložíme stranou. Krevetám odstraníme hlavy a krunýře
A je čas na tvarování pizzy. Pracujte od středu. Okraje pizzy potřete lehce olivovým olejem.
Těsto rozválíme na plát silný asi 5 mm a přeneseme na válečku do kulaté formy s vlnkovaným okrajem. Zarovnáme
Vytvořte si vlastní lahodnou pizzu s tímto snadným Rukama vytvarujte co nejtenčí kulatou pizzu.
V míse smíchejte mouku, sůl, vodu, droždí a olivový olej. Hnětačem zpracujte těsto. Takto zpracovávejte
Těsto rozválíme a přesuneme do koláčové formy. Dno propíchneme vidličkou a dáme na 15 minut do trouby