Do vepřové panenky uděláme dlouhým nožem kapsu a osolíme Kapsu položíme na gril, kde se peče asi 20 minut.
Listové těsto a vyválíme v obdélník. Masovou směs naneseme do středu těsta.
Panenku nasolíme a opepříme. Listové těsto vyválíme na plát a směs na ni rozvrstvíme
Takto obalenou panenku pečeme v troubě 20 minut, dokud není krusta zlatá.
Pak si na listové těsto naskládejte slaninu a na ní potom listy kapusty.
To samé zopakujeme s druhým těstem. Upečené vepřové koláčky podáváme s rukolovým salátem
Takto pečeme hodinu na 220°C, poté dopečeme na 180° Poté vodu slijeme s kapusty slijeme.
Z listového těsta vyválíme plát( podle potřeby poprášíme Každou kapsu potřeme vejcem a pečeme při 180°C asi
Nádivku přesuneme do formy vyložené těstem, její povrch
Panenku nakrájíme na 3 medailonky a zprudka opečeme Panenka by měla být uvnitř růžová, aby zůstala šťavnatá
Vepřovou panenku očistíme a rozdělíme na 4 menší Balíčky listového těsta pak směsí potřeme a dáme je
Dáme vařit do vody, když je poloměkké, přidáme kapustu To vše přidáme ke kapustě a masu a provaříme.
Najemno nakrájejte cibuli, kapustu na proužky a maso a pod pokličkou duste, dokud kapusta i maso nezměknou
Předem uvaříme hlávku kapusty ve slané vodě nebo v se syrovým vepřovým masem, k němuž přidáme kousek
Panenku osolte. Panenku položte na druhý kraj a zabalte do těsta jako
Vypracujeme hladké těsto z mouky, změklého tuku, vejce Poté těsto dáme do lednice aspoň na hodinu ztuhnout
vepřovou panenku odblaníme, osušíme a rozdělíme na tři díly, oba konce oddělíme, střední část panenky
Maso omyjeme, zbavíme blanek a ostrým nožem panenku Hotovou panenku nařežeme a podáváme například s bramborem
V omyté a osušené vepřové panence vytvoříme tenkým nožem kapsu, do které vtlačíme rakytník.
V omyté a osušené vepřové panence vytvoříme tenkým nožem kapsu, do které vtlačíme švestky.
Vepřovou panenku nakrojíme a prošpikujeme švestkami Panenku rozkrojíme a podáváme na švestkové omáčce.