Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Likér nalijeme do připravených láhví nebo skleniček
Za stálého míchání uvaříme nalámanou čokoládu, smetanu, mléko, krystalový a vanilkový cukr. Vařenou směs
Přidáme nalámané čokoládové tyčinky a za stálého míchání Hotový likér slijeme do připraveným, čistých lahví.
Vodku rozlijeme do 2 láhví, k ní rozdělíme maliny a cukr. Láhve uzavřeme a necháme na tmavém místě několik
Neotevřenou konzervu s kondenzovaným mlékem ponoříme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Necháme vychladnout
Nejprve si utřeme máslo s oběma cukry do pěny. přidáme žloutky, mléko, jogurt a rozmačkaný banán. Mouku
K výrobě pomerančového likéru budete muset připravit Jestli chcete aby byl likér provonění bylinkami v tomto