Prémiový obsah
★★★
4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Likér nalijeme do připravených láhví nebo skleniček
Za stálého míchání uvaříme nalámanou čokoládu, smetanu, mléko, krystalový a vanilkový cukr. Vařenou směs
Přidáme nalámané čokoládové tyčinky a za stálého míchání Hotový likér slijeme do připraveným, čistých lahví.
Vodku rozlijeme do 2 láhví, k ní rozdělíme maliny a cukr. Láhve uzavřeme a necháme na tmavém místě několik
K výrobě pomerančového likéru budete muset připravit Jestli chcete aby byl likér provonění bylinkami v tomto
Trnky rozmačkáme, dáme je do velké sklenice, zalijeme vodou i alkoholem a přidáme koření a cukr. Promícháme
Nejprve si utřeme máslo s oběma cukry do pěny. přidáme žloutky, mléko, jogurt a rozmačkaný banán. Mouku
Omyté maliny dáme do vysoké nádoby. Zalijeme vodkou a nádobu uzavřeme. Necháme luhovat na slunném místě
vmícháme cukerný sirup, směs zcedíme přes husté plátno a likérem Pomerančový likér necháme uležet 4 týdny.