Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
40 m
redakceTerka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Rozpustíme si tuk s ledovými kaštany ve vodní lázni Papírové košíčky naplníme nejdříve čokoládovou směsí
Připravíme si instantní kávu nebo espresso, osladíme a necháme ji vychladnout. Vysokou sklenici naplníme
Do hrnce nalijeme smetanu, přidáme na malé kousky pokrájené čokoládové tyčinky a za stálého míchání zahříváme
Vyšlehaná vejce smícháme s čokoládovou směsí a nakonec
vylejeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů.
Likér nalijeme do připravených láhví nebo skleniček
Za stálého míchání uvaříme nalámanou čokoládu, smetanu
Smetanu nalijeme do hrnce, přidáme nalámané čokolády Likéru bude 1 litr. Podáváme vychlazené s ledem.
nalijeme do hrnce, přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů.