Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a necháme vychladit Kaštanový likér servírujeme podle chuti, ale vždy vychlazený
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, necháme jí rozvonět a poté přidáme zázvor. Přidáme nakrájenou
Omyté maso potřeme směsí rozpuštěného másla amedu, třtinového cukru, soli, pepře a vše dáme do pekáče
Na másle restujeme česnek a cibuli, přidáme oloupané uvařené kaštany, zázvor a nastrouhaný muškátový
Kaštany si uvaříme, šalotku orestujeme na olivovém oleji, přidáme katany, máslo a restujeme asi 10 minut
Žloutky vyšleháme s kaštanovým pyré do pěny a postupně Poté jej rozbalíme a natřeme nádivkou z tvarohu a kaštanového
Maso potřeme směsí medu, másla, cukru, soli a pepře a dáme do pekáče. Přidáme vývar a víno a pečeme zakryté
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a uložíme do chladničky Tmavý kaštanový likér podáváme vždy vychlazený, je
Z hladké mouky, žloutku, nastrouhané citronové kůry, změklého másla, vanilkového a moučkového cukru vypracujeme
Rohlíky nakrájíme na menší kostečky, přidáme nadrobno nasekané jedlé kaštany, smetanu, žloutky, nasekané