Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a necháme vychladit Kaštanový likér servírujeme podle chuti, ale vždy vychlazený
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, necháme jí rozvonět a poté přidáme zázvor. Přidáme nakrájenou
Nejprve si na másle orestujeme nakrájenou cibuli a nastrouhanou mrkev. Poté přidáme nasekané kaštany
Žloutky vyšleháme s kaštanovým pyré do pěny a postupně Poté jej rozbalíme a natřeme nádivkou z tvarohu a kaštanového
Omyté maso potřeme směsí rozpuštěného másla amedu, třtinového cukru, soli, pepře a vše dáme do pekáče
Na másle restujeme česnek a cibuli, přidáme oloupané uvařené kaštany, zázvor a nastrouhaný muškátový
Maso potřeme směsí medu, másla, cukru, soli a pepře a dáme do pekáče. Přidáme vývar a víno a pečeme zakryté
Kaštany si uvaříme, šalotku orestujeme na olivovém oleji, přidáme katany, máslo a restujeme asi 10 minut
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a uložíme do chladničky Tmavý kaštanový likér podáváme vždy vychlazený, je