Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a necháme vychladit Kaštanový likér servírujeme podle chuti, ale vždy vychlazený
Žloutky vyšleháme s kaštanovým pyré do pěny a postupně Poté jej rozbalíme a natřeme nádivkou z tvarohu a kaštanového
Omyté maso potřeme směsí rozpuštěného másla amedu, třtinového cukru, soli, pepře a vše dáme do pekáče
Kaštany si uvaříme, šalotku orestujeme na olivovém oleji, přidáme katany, máslo a restujeme asi 10 minut
Maso potřeme směsí medu, másla, cukru, soli a pepře a dáme do pekáče. Přidáme vývar a víno a pečeme zakryté
Na másle restujeme česnek a cibuli, přidáme oloupané uvařené kaštany, zázvor a nastrouhaný muškátový
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, necháme jí rozvonět a poté přidáme zázvor. Přidáme nakrájenou
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a uložíme do chladničky Tmavý kaštanový likér podáváme vždy vychlazený, je
Z hladké mouky, žloutku, nastrouhané citronové kůry, změklého másla, vanilkového a moučkového cukru vypracujeme
Rohlíky nakrájíme na menší kostečky, přidáme nadrobno nasekané jedlé kaštany, smetanu, žloutky, nasekané