Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a necháme vychladit Kaštanový likér servírujeme podle chuti, ale vždy vychlazený
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, necháme jí rozvonět a poté přidáme zázvor. Přidáme nakrájenou
Žloutky vyšleháme s kaštanovým pyré do pěny a postupně Poté jej rozbalíme a natřeme nádivkou z tvarohu a kaštanového
Omyté maso potřeme směsí rozpuštěného másla amedu, třtinového cukru, soli, pepře a vše dáme do pekáče
Maso potřeme směsí medu, másla, cukru, soli a pepře a dáme do pekáče. Přidáme vývar a víno a pečeme zakryté
Kaštany si uvaříme, šalotku orestujeme na olivovém oleji, přidáme katany, máslo a restujeme asi 10 minut
Na másle restujeme česnek a cibuli, přidáme oloupané uvařené kaštany, zázvor a nastrouhaný muškátový
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a uložíme do chladničky Tmavý kaštanový likér podáváme vždy vychlazený, je
ručně zašlehejte žloutky a postupně k nim přidávejte kaštanové
Jedlé kaštany uvaříme, oloupeme a umeleme. 70 ml vody přivedeme k varu, přidáme cukr a povaříme cca 5