Prémiový obsah
★★★
2.6K čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Likér nalijeme do připravených láhví nebo skleniček
Likér slijeme do lahví, uzavřeme a dáme do chladničky
Odebereme asi 4 PL směsi s likérem a odložíme stranou Otvory vyplníme směsí s likérem.
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme
Kaštanový likér nalijeme do sklenic a necháme vychladit Kaštanový likér servírujeme podle chuti, ale vždy vychlazený
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, necháme jí rozvonět a poté přidáme zázvor. Přidáme nakrájenou
Na másle orestujeme nakrájenou šalotku a česnek. Poté přidáme pokrájené kaštany a chvíli opékáme. Kaštany
Nejprve si na másle orestujeme nakrájenou cibuli a nastrouhanou mrkev. Poté přidáme nasekané kaštany
Žloutky vyšleháme s kaštanovým pyré do pěny a postupně Poté jej rozbalíme a natřeme nádivkou z tvarohu a kaštanového
Maso potřeme směsí medu, másla, cukru, soli a pepře a dáme do pekáče. Přidáme vývar a víno a pečeme zakryté
Omyté maso potřeme směsí rozpuštěného másla amedu, třtinového cukru, soli, pepře a vše dáme do pekáče