Odblaněné řízky lehce naklepeme, potřeme směsí z 1 Během marinování několikrát obrátíme.
Z lilku nakrájíme cca 9 koleček 2-3 mm širokých. Pak sůl otřeme, lilek vysušíme a kolečka potřeme marinádou
které přes noc nebo alespoň na několik hodin dáme marinovat naklepané řízky.
V míse smícháme baby špenát, nakrájený marinovaný chřest
Do hrnce s vodou přidáme cukr, přidáme bílý vinný ocet, přidáme špetku skořice, trochu osolíme a přivedeme
Do misky si dáme šalotku, česnek a nasekáme nadrobno, přidáme olej a orestujeme asi minutu. Poté přidáme
marinádou, promícháme, uzavřeme a necháme do druhého dne marinovat
Oloupané špekáčky nakrájíme na kostky, smícháme s jemně nakrájenými okurkami, cibuli a spojíme s majonézou
Králíka očistíme, naporcujeme, dáme do pekáče a zalijeme marinádou smíchanou z uvedených surovin tak,
Slanečky namočíme na 6 hodin do zředěného mléka. Potom z nich stáhneme kůži, rozpůlíme je a zbavíme kostí
V misce smícháme citronovou šťávu, olej, petrželku a sůl. Houby si nakrájíme na tenké plátky a nasypeme
Rybí filé necháme rozmrazit, nahrubo je rozkrájíme, Špenát a rybu vložíme do vymazané formy.
Flíčky uvařímev osolené vodě, scedime je, ještě trochu Vrchní vrstva budou flíčky.
Lilek nakrájejte na kolečka vysoká asi 1 centimetr Marinovaný lilek podávejte v pokojové teplotě s bagetou
Pod fólií necháme marinovat v lednici. Druhý den si na pánvi zpěníme máslo a do něj vlijeme
Sýr nakrájíme na kostečky. Chilli papričky rozřízneme na polovinu, odstraníme semínka a nakrájíme na
Nejdříve připravíme nálev. V hrnci přivedeme k varu vodu a přidáme do ní cukr, sůl, bobkový list a lžičku
Lososa si zasypeme solí a necháme asi 20 minut, poté omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky. Na marinádu
Marinované řízečky vytáhneme, po obou stranách lehce Králičí řízky podáváme s bylinkovými bramborami a nejlépe