Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
vmícháme cukerný sirup, směs zcedíme přes husté plátno a likérem Pomerančový likér necháme uležet 4 týdny.
postupně, každou vrstvu plátků pocukrujeme a pokapeme likérem
Celé pomeranče dobře vydrhneme kartáčkem na zeleninu a oloupeme je. Slupky i se skořicí a vanilkou vložíme
Pomerančový likér podáváme při různých příležitostech , kdy jistě udělá dojem svou lahodnou pomerančovou
K výrobě pomerančového likéru budete muset připravit Jestli chcete aby byl likér provonění bylinkami v tomto
Trnky rozmačkáme, dáme je do velké sklenice, zalijeme vodou i alkoholem a přidáme koření a cukr. Promícháme
Omyté maliny dáme do vysoké nádoby. Zalijeme vodkou a nádobu uzavřeme. Necháme luhovat na slunném místě
Kakao si prosejeme a s cukrem dáme do kondenzovaného mléka, nechme rozpustit. Přidáme alkohol a zase
Bezinky umyjeme, vaříme ve vodě asi 15 minut. Šťávu přecedíme, přidáme cukr a vaříme dalších pět minut
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme