Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
vmícháme cukerný sirup, směs zcedíme přes husté plátno a likérem Pomerančový likér necháme uležet 4 týdny.
postupně, každou vrstvu plátků pocukrujeme a pokapeme likérem
Celé pomeranče dobře vydrhneme kartáčkem na zeleninu a oloupeme je. Slupky i se skořicí a vanilkou vložíme
Pomerančový likér podáváme při různých příležitostech , kdy jistě udělá dojem svou lahodnou pomerančovou
Neotevřenou konzervu s kondenzovaným mlékem ponoříme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Necháme vychladnout
zalijte alkoholem, případně můžete ještě dochutit třeba pomerančovou Potom už hotový likér rozlijte do lahví a můžete se
Bezinky umyjeme, vaříme ve vodě asi 15 minut. Šťávu přecedíme, přidáme cukr a vaříme dalších pět minut