Prémiový obsah
★★★
10.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Smetanu přivedeme pomalu k varu, odstavíme, dáme kokos a necháme vychladnout. Smetanu přecedíme a vyšleháme
Za stálého míchání uvaříme nalámanou čokoládu, smetanu, mléko, krystalový a vanilkový cukr. Vařenou směs
Hotový likér slijeme přes cedník do připravených lahví Vaječný likér skladujeme v lednici.
Smícháme si olej, vejce, mléko, krupicový cukr a špetku soli. V další misce si smícháme sypké ingredience
V kokosovém mléku krátce povařte strouhaný kokos. Po zchladnutí rozmixujte přidejte moučkový cukr a kokosový
nepůjde samo a tak je zapotřebí zapojit naše ruce a likér Likér uchovávejte v lednici.
Smetanu, cukr, vanilkový cukr převaříme, nalijeme na kokos a necháme 1 hod. stát. Pak přidáme vínovici
Vše zahřejeme, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout a přidáme slazené mléko, ½ l rumu a
Kakao si prosejeme a s cukrem dáme do kondenzovaného mléka, nechme rozpustit. Přidáme alkohol a zase
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme