Prémiový obsah
★★★★★
18.9K čtenářů
40 m
redakceTerka
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Pripravim příští rok.