Prémiový obsah
★★★★★
81.4K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Hotový likér slijeme přes cedník do připravených lahví Vaječný likér skladujeme v lednici.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Dělala ho moje babička, mamka a dělám ho už roky i já a je skvělý (aspoň nám chutná). Na přípravu není náročný, což mi v předvánočním spěchu vyhovuje.
Tento recept neznám a proto ho vyzkouším
Vyzkouším a potom napíšu jaké to je, ale recept se mi moc líbí