Prémiový obsah
★★★★★
51.4K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
podle chuti můžeme použít i jiné ovoce), zalijeme ho vaječným likérem a ozdobíme šlehačkou vyšlehanou s moučkovým
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Cukr se žloutky ušleháme do pěny. Zalijeme vařícím mlékem se škrobem a mícháme do vychladnutí. Teprve
Přidáme vaječný likér, a moučkový cukr dle chuti, zamícháme likér a rozehřáté máslo.
To je nejrychlejší vaječňák