Prémiový obsah
★★★★★
62.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Piprava náphě: Ze smetany, pudinkového prášku a žloutku Nakonec do hotového krému zlehka vmícháme vaječný koñak
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, do které potom Hotový likér nalijeme do lahví a dáme do lednice.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Do hrnce vložíme všechny suroviny kromě žloutků a zahřejeme Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme
Přilejeme zvlášť rozšlehané žloutky. V uzavřené láhvi necháme v chladu uležet, likér tak
Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
podle chuti můžeme použít i jiné ovoce), zalijeme ho vaječným likérem a ozdobíme šlehačkou vyšlehanou s moučkovým
Vyzkouším , zda se, že bude chutnat