Prémiový obsah
★★★
6.7K čtenářů
40 m
redakceTerka
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Neotevřenou konzervu s kondenzovaným mlékem ponoříme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Necháme vychladnout
odstavíme necháme chvíli chladnout a pak do ní zašleháme karamelové Likér slijeme do lahví a dáme do chladu.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme podle návodu klasický pudink. Není třeba ho sladit. Necháme ho zchladnout
Likér slijeme do lahví, uzavřeme a dáme do chladničky
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme