Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Smetanu si dáme do hrnce, přidáme dřeň a kondenzované mléko a zahřejeme, dokud se vše nespojí. Poté necháme
Neotevřenou konzervu s kondenzovaným mlékem ponoříme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Necháme vychladnout
odstavíme necháme chvíli chladnout a pak do ní zašleháme karamelové Likér slijeme do lahví a dáme do chladu.
Likér slijeme do lahví, uzavřeme a dáme do chladničky
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Smetanu přivedeme pomalu k varu, odstavíme, dáme kokos a necháme vychladnout. Smetanu přecedíme a vyšleháme
Hotový likér slijeme přes cedník do připravených lahví Vaječný likér skladujeme v lednici.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Smetanu dáme do hrnce, přidáme čokoládu a rozlámané tyčinky vaříme. Pot odstavíme a necháme trošku vychladnout