Prémiový obsah
★★★
7.3K čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Oddělte žloutek od bílku. Připravte si dvě mísy a pomocí skořápek oddělte bílky a žloutky. Zatímco žloutky
Postup je velmi jednoduchý a Láďou Hruškou dávno osvědčený. Stačí všechny žloutky rozmixovat s cukrem
V kastrůlku svařte kondenzované mléko, vanilkový lusk a cukr. Nechte částečně vychladnout, a pokud jste
Likér zahřejeme na mírném ohni, nalijeme ho do sklenice. Pak přilijeme vaječný likér. Ozdobíme ušlehanou
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu
Žloutky dám do mixeru, přidám vanilkový cukr + trochu kondenzovaného mléka (asi 3-4 lžíce), mixuji, přilévám
Nejprve si uděláme domácí salko. Litr plnotučného mléka hodně dlouho vaříme s ½ kg cukru krystal. Mícháme
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu
Ve větší míse ušleháme žloutky dokud nejsou husté a napěněné. Postupně pomalu přimícháme cukr a sůl,
Droždí smícháme se lžičkou cukru a polovinou vlažného mléka. Dobře rozmícháme, přidáme ještě 2 lžíce
Rozinky zalijte koňakem a nechte odležet. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nahrubo. V pánvi rozehřejte
Smícháme sypké ingredinece s máslem a vejcem. Vypracujeme rukama hladké těsto, ze kterého vyválíme hada
A to se ani nazahřívá???