Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
1 h
anet.ruzicka
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Oddělte žloutek od bílku. Připravte si dvě mísy a pomocí skořápek oddělte bílky a žloutky. Zatímco žloutky
Postup je velmi jednoduchý a Láďou Hruškou dávno osvědčený. Stačí všechny žloutky rozmixovat s cukrem
V kastrůlku svařte kondenzované mléko, vanilkový lusk a cukr. Nechte částečně vychladnout, a pokud jste
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu
Žloutky dám do mixeru, přidám vanilkový cukr + trochu kondenzovaného mléka (asi 3-4 lžíce), mixuji, přilévám
Likér zahřejeme na mírném ohni, nalijeme ho do sklenice. Pak přilijeme vaječný likér. Ozdobíme ušlehanou
Nejprve si uděláme domácí salko. Litr plnotučného mléka hodně dlouho vaříme s ½ kg cukru krystal. Mícháme
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu
Ve větší míse ušleháme žloutky dokud nejsou husté a napěněné. Postupně pomalu přimícháme cukr a sůl,
Koláč rozdrobíme do hluboké mísy a přidáme sirup a krém. Vytvoříme hmotu, kterou vtlačíme do formy na
šechny ingredience dejte do mísy od robotu, zvolte nástavec typu hák a nechte na střední stupeň zpracovávat
všechny sýry a klobásky nakrájíme na malé kousky. Připravíme si velký talíř a střídavě skládáme vedle
A to se ani nazahřívá???