Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce V ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme 1 lžíce
Oháňka nakrájejte na 5 cm kousky a obalte ji v mouce V polovině pečení oháňku otočte.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme do něj maso, klobásky, slaninu nakrájené nahrubo.
kastrolu rozpálíme olej a na mírném ohni 5 minut opékáme klobásy a uzené maso.
Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibulku. Poté přidáme maso a necháme zatáhnout. Vmícháme
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při naklepávání nerozpadly. Pak je osolíme, opepříme
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při naklepávání nerozpadly. Pak je osolíme, opepříme
Dohotovení: V hrnci na sádle zpěníme oloupanou, nakrájenou
Ve vyjímutelné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej Přidáme propláchnutý hrách, uzené koleno, bobkový list
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
Vepřové a uzené maso nakrájíme na plátky, které osolíme Na dno pomalého hrnce dáme nakrájenou cibuli, na ni
Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě téměř Na dno keramické nádoby pomalého hrnce dáme sádlo,
Dokončení omáčky a masa: Jakmile je hovězí maso měkké hladké mouky rozmíchané v malém množství studené vody
V ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejte 1 lžíci V polovině pečení oháňku otočte.
Ke konci dušení dochutíme solí a pepřem. Podáváme např. s dušenou rýží.
V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř lžíci hořčice, lák z okurek, ptáčky vložíme zpět do hrnce
V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme uzený bok a po Nyní celou směs přendáme do nádoby pomalého hrnce,
Hovězí maso omyjeme a osušíme. Pomalý hrnec zapneme na stupeň jedna a závitky pomalu
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
Do pomalého hrnce vložíme polovinu směsi se zelím a Maso nakrájíme na plátky, klobásy na silná kolečka