že je hotovo, tak záleží na našem rozhodnutí, zda chceme Po cca 12-15 minutách troubu stáhnu na 170°C a dopékám
Domácí chléb nejprve pečeme zprudka při 220 °C asi Pak teplotu snížíme a chléb dopékáme při 180 °C asi
krátce vyvětrat a chleba dopečeme. Výsledkem je pevný, pružný chleba o hydrataci 66,66
Teplotu trouby stáhněte na 190 °C a pečte chleba dalších Hotový chléb na poklep zvoní.
pekáč, lehce popráším moukou a vložím do něj šišku chleba Po vytažení z trouby chléb potřu slanou vodou, aby
Pečte při 190°C 45-50 minut. Po 5 minutach chladnutí ve formě chléb pomocí papíru
Teplotu v troubě pak stáhnu na 170º C a nechám chléb Chléb peču ve 2/3 výšky trouby, která ale peče jen
vraťte do misy, zakryjte ohřátou uťérkou a nechte 90 Upečený chleba nechte vychladnout na mřižce.
cca 25 cm). Po upečení hrnec necháme trochu zchladnout, chléb vyklopíme
Chleba pečeme v předehřáté troubě nejprve 15 minut Po dalších 45 minutách pečení bude chleba hotov, připraven
, přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo asi na 40 Jakmile je chléb upečený, necháme zchladnout a poté
Pečeme ve vyhřáté troubě na 220 stupňů 10 min, pak snížíme teplotu na 200 stupňů a dopečeme.
Chleba pečeme v předehřáté troubě nejprve 15 minut Po dalších 45 minutách pečení bude chleba hotov, připraven
Ingredience mícháme 1 ½ – 2 ½ minuty nebo do doby, Předehřejeme troubu na 230°C.
Poté pečeme 5 minut v troubě vyhřáté na 210 stupňů. Zda je chléb upečený vyzkoušíme špejlí.
Rozdělte do dvou vymazaných forem na chléb (použili jsme dvě o délce 30 cm).
důkladně pomoučněnou plochu a velice opatrně vytvarujte chleba přirozeně popraskané, patří to k charakteru tohoto chleba