Prémiový obsah
★★★★
15.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Žloutky a cukr prošlehejte v ohnivzdorné misce na krém. V rendlíku přiveďte k varu smetanu s mlékem,
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
podle chuti můžeme použít i jiné ovoce), zalijeme ho vaječným likérem a ozdobíme šlehačkou vyšlehanou s moučkovým