Opékáme tak 30 minut, přidáme 1 lžičku červené papriky
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme maso, osolíme, opepříme
Nejprve si připravíme sklenice i víčka a vysterilizujeme připravená rajčata natlačíme do sklenic tak, aby pustila šťávu
Panenku nakrájíme na medailonky, jemně naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej a maso
Hovězí líčka omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kostky Přidáme maso, směs sušených hub a mletou papriku.
Hovězí líčka opečeme zprudka na pánvičce v oleji tak Maso poté vyndáme a vzniklou šťávu přecedíme.
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme kousky masa a krátce orestujeme. Podlijeme
Cibuli, mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme na kostky. V pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu opečeme
Líčka: Hovězí líčka nebo telecí líčka můžeme nejprve Dušení: Do hrnce vrátíme líčka a přidáme demi glace
hrnci a přidáme omyté a na větší kousky nakrájená líčka
Příprava masa: V kastrolku na oleji zprudka osmahneme líčka nakonec bude mixovat, proto doporučují vložit koření v sáčku
Maso nakrájíme na cca 1-2 cm silné plátky, naklepeme, aby maso nebylo tuhé. Pak roštěnky z obou stran
Šťávu, kterou maso a cibule pustilo, zredukujeme a vařečkou jde lehce stlačit, aniž by z něj tekla růžová šťáva
Z opláchnutého a osušeného masa odstraníme blány a kousky, nandáme do sklenic a uzavřeme šroubovacím víčkem
Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, okraje Plátky podáváme s vypečenou přírodní šťávou, již nezahušťujeme
Hovězí líčka upravíme, odstraníme blanky a nakrájíme Šťávu není třeba zahušťovat či ředit, pokud jako přílohu
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu