Prémiový obsah
★★★
29.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Nalijeme salko společně s kondenzovaným mlékem, vedle si rozšleháme žloutky a vlijeme je k salku s mlékem
Cukr ušleháme společně se žloutky do pěny. Přidáme vanilkový cukr, salko, kondenzované mléko a nakonec
V hrnci přivedeme k varu smetanu. Přidáme vanilkový a moučkový cukr a necháme ve smetaně rozpustit. Odstavíme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Mléko s pudinky uvaříme ve vodní lázni. Utřeme cukr se žloutky a vanilkovým cukrem. Vlažný pudink nalijeme
V misce smícháme obě dvě mléka, vanilkový cukr, smetanu a muškátový oříšek. Vložíme do vodní lázně a
Z mléka a pudinku uvaříme pudink. Necháme ho trochu vychladnout a odstraníme škraloup. Poté přidáme
najednou 3 lžíce mléka, nasekané oříšky, mletý badyán, vaječný koňak a nastrouháme čokoládu.
V hrnci přivedeme k varu smetanu s oběma druhy cukru a necháme je v ní rozpustit. Odstavíme. Po vychladnutí