Prémiový obsah
★★★
29.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
Nalijeme salko společně s kondenzovaným mlékem, vedle si rozšleháme žloutky a vlijeme je k salku s mlékem
Cukr ušleháme společně se žloutky do pěny. Přidáme vanilkový cukr, salko, kondenzované mléko a nakonec
V hrnci přivedeme k varu smetanu. Přidáme vanilkový a moučkový cukr a necháme ve smetaně rozpustit. Odstavíme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Mléko s pudinky uvaříme ve vodní lázni. Utřeme cukr se žloutky a vanilkovým cukrem. Vlažný pudink nalijeme
najednou 3 lžíce mléka, nasekané oříšky, mletý badyán, vaječný koňak a nastrouháme čokoládu.
Z mléka a pudinku uvaříme pudink. Necháme ho trochu vychladnout a odstraníme škraloup. Poté přidáme
Polovinu mléka přivedeme k varu. V druhé polovině rozmícháme pudink a vlijeme do horkého mléka. Povaříme
V hrnci přivedeme k varu smetanu s oběma druhy cukru a necháme je v ní rozpustit. Odstavíme. Po vychladnutí
V kastrolku promícháme mléko, smetanu, skořici, vanilku a vyškrábnutou dřeň a muškátový oříšek. Uveďte