Dle chuti si toho rumu můžete dát více. Já osobně to dělám sladší .
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
koňak. Hotový vaječný koňak můžeme ihned podávat, v tom případě
Cukr ušleháme společně se žloutky do pěny. Přidáme vanilkový cukr, salko, kondenzované mléko a nakonec
V hrnci přivedeme k varu smetanu. Přidáme vanilkový a moučkový cukr a necháme ve smetaně rozpustit. Odstavíme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Z mléka a pudinku uvaříme pudink. Necháme ho trochu vychladnout a odstraníme škraloup. Poté přidáme
V kastrolku promícháme mléko, smetanu, skořici, vanilku a vyškrábnutou dřeň a muškátový oříšek. Uveďte
V hrnci přivedeme k varu smetanu s oběma druhy cukru a necháme je v ní rozpustit. Odstavíme. Po vychladnutí
Kondenzované mléko uvaříme v zavřené plechovce, dokud nezkaramelizuje (2 hodiny). Poté smícháme zbytek
Polovinu mléka přivedeme k varu. V druhé polovině rozmícháme pudink a vlijeme do horkého mléka. Povaříme